2022.12.28. Az Év Vasi Embere 2022 jelöltje – Dr. Zágorhidi Czigány Balázs

Az Év Vasi Embere 2022 jelöltjei között szerepel városunk jeles személyisége, Dr. Zágorhidi Czigány Balázs is. Balázs szakmai elhivatottságának köszönhetően élményszerű előadások, programok keretében sokat megtudhattunk településünk múltjáról, történelmi szerepéről. Munkássága, Vasvár történelmi emlékeink megőrzése érdekében tett elhivatott tevékenysége méltóvá teszi arra, hogy e jeles cím birtokosa legyen.
Amennyiben Ön is egyetért ezzel, akkor szavazzon a következő oldalon a versenykiírás szerint: ” A jelöltek bemutatása Vas megye Facebook oldalán olvasható és itt lehet szavazni a legalkalmasabbnak tartott jelöltre az őt bemutató méltatás lájkolásával.” Ha felkereste Vas megye FB oldalát, ott kell megkeresni Balázs bemutatkozó videóját, ami egy kissé lejjebb található és az alatt kell lájkolni. Előre is köszönjük a támogatást!!

Szavazzunk minél többen, hogy Dr. Zágorhidi Czigány Balázs megkaphassa ezt az igazán jeles kitüntetést!! Ossza meg barátai, ismerősei között ezt a felhívást és ha Ők is egyetértenek, akkor támogassuk városunk jeles személyiségét együtt!! Köszönjük előre is!!

https://www.facebook.com/vasmegye.hu – ezen az oldalon kell szavazni Balázs bemutatkozó videója alatt!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=7jJbeTB7P3c&list=PLEc4kdISwnGTEGnb5YoMl4gfZoR92IAb_&index=7

Széchenyi2020