2023.02.26. 2023. február 25-én, szombaton tartotta a Vasvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság (ÖTP) és a Vasvári Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület

2023. február 25-én, szombaton tartotta a Vasvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság (ÖTP) és a Vasvári Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület a 2022. évi beszámolóját, és ismertették a 2023. évi terveiket.
A rendezvényen jelen volt Dénes Károly tűzoltó alezredes, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője is.
Az elhangzott információk alapján a 2022-es éven 123 alkalommal kellett a tűzoltóinknak és gépjáműveinek valamilyen esemény helyszínére vonulniuk. Több ezer munkaórát végeztek önkéntesen városunkban és a környező településeken.
Polgárőreink 629 órán át végezték munkájukat a városunk vagyonbiztonsága érdekében valamint a forgalmi rend irányítást végezve a város eseményein.
Tóth Balázs polgármester úr külön köszönetet mondott a 2022-es évben végzett munkájukat elismerve, valamint az önkormányzat támogatását biztosította is biztosította az idei évre.
A kiemelkedő teljesítményt nyújtó polgárőrökről és tűzoltókról is megemlékezett.
A teljesség igénye nélkül a legaktívabb tagok:
– Bozzai Lajos úr
– Jesztl Szabolcs úr
– Németh Imre úr
– Séllei László úr
– Zubor Márk úr
Külön díjazásban részesült Németh László ÖTP parancsnok úr, aki az ÖTE parancsnoki tisztségét több mint 33 évig töltötte be.
Széchenyi2020