2022.09.21. Tájékoztató a lakossági barnakőszén igény felméréséről

Tájékoztató a lakossági barnakőszén igény felméréséről

A kialakult gazdasági helyzet, energiakrízis nagy erőfeszítést kíván meg mindannyiunktól, ugyanakkor a pénzügyi lehetőségekhez igazodva a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.

Fentiekre tekintettel a Belügyminisztérium felkérésére Önkormányzatunk a barnakőszén-tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosság körében jelentkező barnakőszén igények előzetes felmérésében működik közre.

A felmérés során a lakosság bejelentheti a 2022/2023. évi fűtési szezonra vonatkozóan a várhatóan felhasznált barnakőszén mennyiségét (mázsában kifejezve) az önkormányzat honlapjáról letölthető, vagy a Hivatal portáján átvehető nyomtatványon.

Tájékoztatjuk a Tisztelt érintetteket, hogy az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!

Kérjük, hogy az érintett háztartások az igénylőlapot legkésőbb 2022. szeptember 29-én 16.00 óráig adják le személyesen a Vasvári Polgármesteri Hivatal portáján.

Igenyfelmerolap – Vasvár

Vasvár Város Önkormányzat

Széchenyi2020